SON DAKİKA

bebekanne

Okul kayıtları bakın ne zaman başlar? Okul kayıtları nasıl olacak

Okul kayıtları bakın ne zaman başlar? Okul kayıtları nasıl olacak
Bu haber 17 Eylül 2023 - 23:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Okula kayıt ne zaman başlar? Okula kayıt ne zaman başlar? Soru, okula yeni başlayan gençlerin aileleri tarafından soruluyor. bilim adamları koronavirüs salgını sayesinde 11 Mart’tan itibaren uzaktan eğitim aldı. 16 Haziran’da karnesi alan öğrenciler bir yandan fakültelerin ne zaman açılacağını merak ediyorlar. Çocuklarını yeni okula kayıt yaptıracak olan ebeveynler, kaydın ne zaman başlayacağını araştırmaktadır.

Üniversite kayıt tarihleri ne zaman?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) henüz okula kayıt ve dolayısıyla yeni dönem hakkında bir basın açıklaması yapmamıştır. MEB’in okula kayıtların ne zaman başlayacağını duyurması beklenmektedir. 2020-2021 öğretim yılında en az devlet okullarında okuyacak olan okul öncesi, 1. ve 5. sınıf öğrencilerinin kayıtları, ikamet bilgilerini destekleyen e-Okul sistemi üzerinden yapılacaktır. Ebeveynler Milli Kimlik Bakanlığı http://e-okulmebgovtr web sitesine Türk kimlik numaralarını yazarak yerleştirildikleri çeşitliliği öğrenmeye hazır olacaklardır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA