SON DAKİKA

bebekanne

Safran Bitkisi Neden Dünyanın En Pahallısı Olmaktadır

Safran Bitkisi Neden Dünyanın En Pahallısı Olmaktadır
Bu haber 17 Eylül 2023 - 23:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Safran Bitkisi Neden Dünyanın En Pahallısı Olmaktadır

Hangisi dünyadaki en pahalı tesis olduğunu düşünüyor? Safran… Safranın avantajlarını ve özelliklerini birlikte inceleyelim; En pahalı bitki unvanını hak ediyor mu?

Bir bitkiyi en pahalı yapan nedir? Nadir mi, devasaları arasında bin mi, biri mi? Yoksa pazarlama mı? bu sebeplerin safranın bu unvana sahip olduğu tartışılmaz gerçekte etkilidir. Yani bu bitki ek olarak kırmızı altın olarak adlandırılır. Bu tesisin yükü yaklaşık 3 bin dolar. Son olarak, Avustralya’da yapılan bir araştırmada, dünyanın en pahalı bitkilerinden biri olan safranın, farmasötik antidepresanlarla kullanıldığında depresyonu önemli ölçüde azalttığı bulunmuştur.

Murdoch Üniversitesi’nden bir araştırmacı olan Adrian Lopresti, “Çalışmalarımızda, safranı plasebo kullanan insanlarda depresif belirtilerin yüzde 21 ila 41 oranında azaldığını bulduk.” Dedi. dedim. Araştırmada safranın birçok faydasının belirlendiğini belirten Lopresti, “Uyku kalitesi, motivasyon, aktivite arzusu ve aktivitelerde elde edilen zevk seviyelerinde iyileşmeler gözlendi” dedi. kullanılan ifadeler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA