SON DAKİKA

bebekanne

Hamilelikte bir yolculuk bakın nasıl olmalı?

Hamilelikte bir yolculuk bakın nasıl olmalı?
Bu haber 17 Eylül 2023 - 23:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İnsanların hamile kaldıktan sonra da seyahat etmeleri gerekebilir. Bununla birlikte, hamile bir kadın için en uygun zaman periyodunun 14-28 haftalık hamilelik arasında olduğunu söyleyeceğiz. 28 hafta sonra hamilelik yolculuğu bir dokunuş olacak.

Ağırlığı sayesinde hareketliliği azalacağından, kolayca hareket etmeye ve uzun süre oturmaya hazır olmayacaktır. buna ek olarak, hafta ilerlediğinden, erken doğum riskleri kendisine daha fazla dokunmaya işaret edecektir. Bu maka hamilelik sırasında seyahat konusunda size rehberlik edecektir.

Hamilelikte Otomobil veya Otobüs Yolculuğu
Hamile bir kadın zorunlu olmadıkça her gün 5-6 saat seyahat etmemelidir. Buna ek olarak, araba ile seyahat ederken mutlaka emniyet kemeri takmak gerekir. Kendinizi ön panelden ne kadar geriye çekerseniz, o kadar kolay olursunuz. Emniyet kemerini takarken, konsantre olmak istediğiniz şey kemerin uterusa düşmemesidir. kemeri göğsünden geçirmelisin.

Anne adayı sürekli otururken ellerinde ve ayaklarında şişme meydana gelebilir. Bu nedenle her iki saatte bir beş dakika yürümelidir. Bu yürüyüş şişmeyi önleyecektir, çünkü bacaklarınızda pıhtı oluşmasını da önleyebilir. Otobüs yolculuğunda, her zaman sorun yaşadığınız şey bulantı sayesinde olabilir. Bunun için hafif atıştırmalıklara sahip olmak yararlıdır. Krakerler genellikle tavsiye edilir. Unutmamanız gereken şey, bebeğinizin bu adım ve davranış sırasında ek olarak etkilenmesidir.

uçak yolculuğu
Uçak yolculuğu, hamile kadınlar için otobüs seyahatine kıyasla daha güvenli bir seyahat aracı olarak dikkat çekiyor. gerekçe, kabin basıncının sabit kalması ve çalkalama gibi durumlar olmamasıdır. Kabin basıncında önemli bir değişiklik olmadığı sürece, bebek için ekstra bir risk yoktur. bu şekilde daha güvenli olacaksınız. Bununla birlikte, gönül rahatlığı istiyorsanız, planlamadan önce bir sürükleme olup olmayacağı konusunda doktorunuza danışmalısınız. Hamile kadının özel bir durumu veya kanaması yoksa, uçakla geçecektir. Genellikle, uçak şirketleri 28 haftadan büyük hamilelikler için doktor raporuna sahip olmak istemektedir ve 36 haftadan büyük hamilelikler için doktor raporu olsa da kabul edilmemektedir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA