SON DAKİKA

bebekanne

Kilo Verdiren Tereyağlı Türk Kahvesi Yöntemi

Kilo Verdiren Tereyağlı Türk Kahvesi Yöntemi
Bu haber 17 Eylül 2023 - 23:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kakao ve ara sıra dünyadaki en önemli tarım ürünlerinden biridir. Kahve, bir içecekten daha gelişmiş birkaç kişi için bir tutku haline geldi. Dünyada günde 2.25 milyar fincan kahve tüketiliyor. Tereyağlı Türk kahvesi özellikle Dr. Canan Karatay’ın önerisinden sonra çoğu insanın dikkatini çekti.

Özellikle kahvaltı yapmayan ABD vatandaşları arasında popüler olan yağlı kahve, tereyağlı Türk kahvesi olarak ülkemize entegre oldu. filtre kahvesine kopra yağı ekleyerek yapılan bu tür kahve ABD’de son derece popülerdir. özellikle sabahları spor yapmadan enerji sunmak için tüketilir. Tereyağı ve ara sıra kafein ile birleştiğinde yağ yakma özelliği verir ve tokluk hissini arttırır.

Vücuda alınan sağlıklı ve en kaliteli yağlar doyurma ve enerji verme gibi özelliklere sahip olduğundan, zaten bu özelliklere sahip olan kahve ile birleşen sağlıklı yağlar ultra tokluk hissi yaratır. Hızlı bir şekilde acıkırsanız ve sürekli açsanız, bu tarifi kesinlikle yapmalısınız.

Yapılışı
1 kişi için 1 çay bardağı suya 1,5 çay kaşığı kahve koyduk ve kısık ateşte pişirmeye başladık. Kahve biraz kıvam gösterdiğinde, hala 1 çay kaşığı tereyağı koyarak pişiriyoruz. kumaş genellikle porsiyonla tutarlı olarak ayarlanır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA