SON DAKİKA

bebekanne

Doğal Organik Bebek Maması Bakın Nasıl Yapılır

Doğal Organik Bebek Maması Bakın Nasıl Yapılır
Bu haber 17 Eylül 2023 - 22:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sadece resepsiyon hazırlayacağınız doğal bebek maması hazır gıdalardan çok daha yararlıdır. Anne sütü artık yeterli olmadığında, bu yiyeceklerden para kazanırsınız.

Bebekleri ilk 6 ay boyunca anne sütü ile besledikten sonra, süt yetersiz sütle daha da kötüleşir. Bebeğin doymamış olması sayesinde, gece uykusu da bölünebilir ve gündüz huzursuzluğu meydana gelir. akıl içeren temel şey, piyasa raflarında haftalarca veya belki de aylarca kalan kimyasal gıdalar olmamalıdır.

Avrupa’da yapılan araştırmalara göre çok ünlü 9 markanın içeriğinde arsenik, kuş ve ağır metaller bulundu. Hazır gıdaların uzun süreli kullanımı bu metallerin vücutta birikmesine neden olur.

Yemek Hazırlığı
Taze ve kimyasal madde içermediğini düşündüğünüz sebzeleri ve meyveleri alın.
Pişirmeden önce, sirke suya batırın ve doğal olarak dezenfekte edin.
Sebze ve meyvelerinizi ayrı ayrı doğrama tahtası kullanın ve bu nedenle eti doğramak için doğrama tahtası kullanın.
Doğal Bebek Maması alımı nasıl yapılır

1 su bardağı arıtılmış su
3 çay kaşığı pirinç unu
Bir kasede karıştırın, önce pirinç unu ezilir, daha sonra kısık ateşte pişirilir. İsteğe bağlı olarak, genellikle şişe için puding veya sulu olarak yapılır.

Patates, havuç, kabak, bezelye, kabak, fasulye, kereviz kullanarak lezzetli çorbalar yapabilirsiniz. Önemli olan tüm sebzeleri eşzamanlı olarak kullanmak değildir. küçük gurmenin sevmediği herhangi bir alerjiyi veya yiyeceği anlayamazsınız.
İlk olarak, sebzelerinizi kaynatıp iki grupta pişirin. Sonra bir çatalla ezip beslersiniz. daha sonra sebze pürenize hebdomadal olarak yeni sebzeler ekleyeceksiniz.

Elma, armut, şeftali, mor erik ve üzüm mevsimle tutarlı olma eğilimi gösteren başlıca meyvelerdir. Bir cam rende içinden geçtikten sonra, az miktarda irmik ekleyip muhallebi benzeri yumuşak bir diyet olarak besleyeceksiniz. ayrıca onu seyreltir ve bir şişe sağlar. Bebeklerin vücutları enerji için sağlıklı karbonhidratlara ihtiyaç duyar. İrmik, besin değeri yüksek bir karbonhidrat olabilir.
Ev yapımı yoğurtun özellikle akşam yemeklerinde kullanılması önerilir. Burada önemli olan herhangi bir tatlandırıcı, şeker vb.

Kabak ve Havuç Püresi
1 su bardağı irmik
1 orta boy kabak
1 orta boy havuç
1/4 nektarin
1 çay kaşığı bitkisel yağ
Kabakları, soğanı ve havuçları soyup küpler halinde keselim. Bitkisel yağı yakmadan soğanları hafifçe sote edelim. Havuçları ekleyelim ve tahta kaşıkla 1-2 dakika değiştirelim. Bir bardak çıkıntı ekleyerek çeyrek saat pişirelim, tencereye kabak ve soyulmuş bulgur ekleyin ve kapağı kapatın ve 10 dakika daha pişirin. ısındığında sebzeleri çatalla ezerek bebeğimize hizmet edeceğiz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA