SON DAKİKA

bebekanne

Haftada Tam 5 Kilo Veren Karpuz Diyeti Bakın Nasıl Yapılır?

Haftada Tam 5 Kilo Veren Karpuz Diyeti Bakın Nasıl Yapılır?
Bu haber 17 Eylül 2023 - 23:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Nasıl azaltılır, hızla azalan diyetler araştırılmaktadır. Karpuz diyeti, kısa sürede tonlarca kilo veren diyetler arasında bir | | her biri | |

Yaz aylarında azaltmak isteyenler, internetteki diyet listelerini kontrol ettiler. Haftada 5 kilo kaybeden karpuz diyeti, özellikle yaz aylarında karpuz ve peynir ikilisini teslim edemeyen beslenme diyeti olabilir. 1 hafta boyunca uygulayacağınız bu diyet sırasında, neredeyse bir günde yaklaşık 3 kilo karpuz yemelisiniz. Buna ek olarak, karpuz suyunun yüzde 90’ı olduğu için, içerdiği protein bazlı diyet sayesinde haftada 5 kilo kaybedilmesi gerekiyor.

Bu diyet hakkında kanıtlanmış birçok bilimsel çalışma var.

Karpuz diyeti ile haftada 5 kilo kolayca kaybedilir. Günde ortalama 900 kalori hedefleyen bu diyet sırasında, tek yapmanız gereken sabahları da dahil olmak üzere her öğünde karpuz yemektir. sabahları karpuzun yanında peyniri kaçırmamalısınız.
Öğle ve akşam yemeklerinde, kızarmış tavuk, haşlanmış et, birçok yoğurt veya peynir genellikle karpuzun yanında yenir. Basit ve etkili bir diyet uygulamak o kadar kolaydır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA